26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Віддали своє життя за Україну: Житомир вшанував пам'ять загиблих патріотів. ФОТО

Віддали своє життя за Україну: Житомир вшанував пам'ять загиблих патріотів. ФОТО

  • 11 жовтня, 2019 11:54
11 жовтня у центрі Житомира на майдані імені Корольова відбулися урочистості до Дня захисника України. Це день, коли ми складаємо шану та віддаємо данину пам’яті всім, хто у різні часи української історії захищав рідну землю та сьогодні відстоює незалежність та державний суверенітет України.

В урочистостях взяли участь представники влади, духовенства, громадських організацій, ЗМІ, військовослужбовці та мешканці громади міста, інформує Житомирська міськрада.

Захід розпочався із виконання зведеним військовим оркестром Гімну України. Представники обласної та міської влади у своїх вітальних виступах привітали захисників України зі святом. 

Учасники заходу долучилися до Молитви за Україну, яку виконала Рада християнських Церков Житомира та Житомирської області.

Захисників України різних поколінь та майбутніх захисників держави учасники урочистих заходів делегували для покладання квітів до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні, меморіальних стендів загиблих воїнів АТО/ООС, пам’ятника Олегу Ольжичу, могил Омеляна Сеника та Миколи Сціборського. Делегації поклали квіти та хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять загиблих.

Наприкінці заходу, всі присутні змогли відвідати відкриття виставки інформаційно-просвітницьких стендів про ідентифікацію українського руху в різні часи під назвою «Фактор свободи».





































ФОТО: Житомирська міськрада
Поділитись

Новини по темі: