20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Житомирський ФК «Полісся» розгромив суперника, забивши три голи. ВІДЕО

Житомирський ФК «Полісся» розгромив суперника, забивши три голи. ВІДЕО

  • 10 жовтня, 2019 8:59
9 жовтня житомиряни провели свій 13-й поєдинок у чемпіонаті України з футболу серед команд Другої ліги проти цьогорічного дебютанта змагань – «Оболонь Бровар-2». Це була друга зустріч команд, у якій «жовто-зелені» знову розгромили суперника.

Вже у дебюті зустрічі голкіперу господарів довелося парирувати удар Терзі, який цілив прямо у верхній кут воріт, а високі Семчук, Чернецький та Швець значно додавали роботи гравцям «Оболоні», постійно приходивши на штрафні удари. Тому, гольовий удар не змусив себе довго чекати. 

Вже на 12-й хвилині Власюк відправив м’яч у на протилежний фланг, звідки Бринько відпасував Чернецькому, який і розписався у воротах Коломійця – 0:1.

Огляд матчу



До перерви гра не особливо вирізнялася небезпечними моментами, як і, в принципі, після неї. І, доречі, гості могли швидше подвоїти перевагу, аніж господарі – відігратися. З близької відстані небезпечно бив Семчук, трохи далі – Терзі. Саме Євген і закріпив перевагу поліщуків. 

Галенков розрізав оборону пасом на лівий фланг, де Терзі вже зумів пробити повз кіпера – 0:2. А під завісу матчу успіх у цій зустрічі закріпив джокер матчу – Галенков. Семчук, протягнувши м’яч через увесь лівий фланг, прострілив у самий центр штрафної, де Галенков грамотно зіграв на випередження і розстріляв ворота суперника з близької відстані – 0:3.

Наразі житомирське «Полісся» з 27 очками займає 2-гу сходинку у турнірній таблиці. Наступний матч поліссяни проведуть у Житомирі 13 жовтня. Суперником житомирян стане лідер чемпіонату – «Нива» з Тернополя.
 

«Оболонь Бровар-2» (Буча) – «Полісся» (Житомир) – 0:3
Голи: Чернецький (12), Терзі (75), Галенков (88)


Поділитись

Новини по темі: