19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Головою у скло: в центрі Житомира розбили зупинку громадського транспорту. ФОТО. ВІДЕО

Головою у скло: в центрі Житомира розбили зупинку громадського транспорту. ФОТО. ВІДЕО

  • 7 жовтня, 2019 11:42
  • 1
У Житомирі на площі Корольова розбили зупинку громадського транспорту. Подія сталася вночі 6 жовтня. Про це повідомив директор компанії "DozoR Україна" Андрій Умінський.

"Знову пошкодили зупинку з наліпкою з військовими 95-ки. Хочеться вірити, що таких людей, хто це робить, не багато, в нашому місті. Тому, будемо шукати і перевиховувати. Шкода, що не перший випадок. Зупинка майдан Корольова", - написав в соцмережі Андрій Умінський.

Згодом стало відомо, що зупинка постраждала не через плакат з зображенням українського військового. Розбила скло молода пара: в ході конфлікту чоловік вдарив свою супутницю головою об скляну стінку зупинкового павільйону.

 

"Близько 4 ранку 6 жовтня у ході конфлікту молодої пари між собою було розбите скло на зупинці "Майдан Корольова" у Житомирі. Тобто умислу саме на пошкодження банеру "Обличчя миру" не було. Але поведінка молодих людей, м'яко кажучи, бажає залишатись адекватнішою", - розповіла керівник прес-служби ГУ Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко.


За її словами, вже є звернення до поліції, а в особи чоловіка та жінки, які пошкодили зупинку, - встановлені.

Як повідомляв "Журнал Житомира", у ніч на 20 лютого у Житомирі на зупинці громадського транспорту двоє невідомих зірвали афішу соціального проекту "Обличчя миру" із зображенням захисника України, вихідця Житомирщини, Народного героя Андрія Верхогляда. За хуліганство суд визначив покарання для житомирянки.

















Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Vyacheslav Mischeryakov
7 жовтня, 2019 14:52:30

Цікаво було би прочитати про те, яку відповідальність понесуть такого роду персонажі. Чи заплатять за ремонт, чи буде штраф і т.д. Взагалі цікаво бачити статті про відповідальність. <br /> Бо є багато матеріалу про порушення, злочити, хуліганство, але майже не зустрічається фактів про те, чим воно все закінчилось. Згадується тільки історія з унікумом, який дріфтував біля податкової між лавками. Та і то все, що писалось - це &quot;загрожує&quot;, &quot;розпочато справу&quot; і т.д. Покарали його чи ні - широкому загалу невідомо. Може &quot;порішали по тихому&quot; і усе? <br /> Таким чином  складається враження, що можна робити що завгодно, а максимум що буде - це кілька годин спілкування з поліцією. <br /><br /> До прикладу такі статті: <br /> &quot;До суду не з&#39;явилася жінка, яка зірвала портрет військового на зупинці у Житомирі&quot;. Що далі? Інформації немає. Я теж так можу? <br /> &quot;У центрі Житомира розбили зупинку громадського транспорту: хуліганів вже спіймали&quot;. Передали до з&#39;ясування обставин. Що далі? З&#39;ясували, покарали чи відпустили?  <br /> &quot;У Житомирі водій автомобіля розбив зупинку і поїхав з місця події. &quot;. Що далі? Хто оплатив ремонт, водій чи жителі міста? Я теж можу так втекти?