24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Політика
  • Президент Білорусі прилетів в Житомир на вертольоті: Зеленський особисто зустрів Лукашенка в аеропорту. ФОТО. ВІДЕО

Президент Білорусі прилетів в Житомир на вертольоті: Зеленський особисто зустрів Лукашенка в аеропорту. ФОТО. ВІДЕО

  • 4 жовтня, 2019 11:26
Президент Білорусі Олександр Лукашенко прибув з робочим візитом до Житомира, де проведе переговори з Президентом України Володимиром Зеленським та візьме участь в пленарному засіданні II Форуму регіонів України та Білорусі.

В житомирському аеропорту главу білоруської держави Президент України зустрів особисто, передає сайт БЕЛТА.

Після прильоту біля трапа вертольота дівчата в національних українських костюмах піднесли білоруському лідерові хліб-сіль. Президенти тепло вітали один одного, а також присутніх в аеропорту представників делегацій. Глави держав попрямували на переговори на одному автомобілі.
 


Переговори президентів відбудуться в приміщенні Житомирської обласної державної адміністрації. Лідери країн детально обговорять актуальний стан і перспективи розвитку українсько-білоруського співробітництва в різних сферах, обміняються думками з питань регіональної та міжнародної порядку денного.

Потім президентів чекають на пленарному засіданні II Форуму регіонів України та Білорусі, де заплановані виступи Олександра Лукашенка і Володимира Зеленського.

Безпосередньо поруч з місцем проведення форуму в Житомирі розташувалася виставка великогабаритної техніки білоруських і українських виробників, на якій є і зразки продукції спільного виробництва. Не виключено, що президенти вирішать персонально ознайомитися з експозицією.





ФОТО: belta.by
Поділитись

Новини по темі: