19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Поліція відреагувала на бійку між дівчатами-підлітками та відкрила кримінальне провадження

Поліція відреагувала на бійку між дівчатами-підлітками та відкрила кримінальне провадження

  • 2 жовтня, 2019 11:04
Поліція зайнялася розслідуванням обставин бійки між дівчатами-підлітками, що сталася днями у Бердичеві. Учасницями конфлікту стали 15-річні дівчата з різних навчальних закладів.

"28 вересня дівчата у домовленому місці взялися з’ясовувати стосунки між собою. У ході словесної перепалки виникла штурханина. Згодом до відділу поліції звернулась мати однієї з учасниць із повідомленням про побиття її доньки", - інформує ГУ Нацполіції Житомирської області.

Про чотирьох 15-річних учасниць конфлікту відомо, що вони навчаються у різних закладах і до певного часу товаришували, однак розсварились нібито через хлопця.
 

"На місце події виїжджала слідчо-оперативна група, працівники якої доставили заявницю з її дочкою до медичного закладу. Дівчину оглянули лікарі. За їх висновком, у юнки були виявлені характерні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Серйозних травм на її тілі медики під час першочергового огляду не зафіксували", - додають у поліції.


У рамках розпочатого кримінального провадження поліція провела опитування учасниць конфлікту, їх батьків, триває зібрання свідчень від однокласників дівчат і педагогів навчального закладу. Одна з очевидців конфлікту дійсно є донькою поліцейської.

Як повідомлялося, мешканка Бердичева звернулася в поліцію після того, як в парку культури і відпочинку її доньку, а потім і її саму, побили агресивні підлітки.
Поділитись

Новини по темі: