26 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Агресивні підлітки побили 15-річну дівчину та її маму – ЗМІ

  • 1 жовтня, 2019 15:18
У місті Бердичеві Житомирської області мама 15-річної дівчинки, яка навчається в одному з профтехучилищ міста, подала заяву до поліції за фактом булінгу. 

Як пише Berdichev.biz, звернутися до поліції жінці довелося після того, як її доньку, а потім і її саму, побили агресивні підлітки.

За словами матері, про те, що її доньці забили "стрілку" у курилці за гаражами біля парку культури й відпочинку, вона дізналася вже після того, як їй надіслали СМС з проханням терміново прийти й врятувати дівчинку. Коли батьки прибігли, дитину вже били кілька дівчаток, навколо зібрався великий натовп підлітків, ніхто не намагався припинити бійку. Більш того – багато хто знімав все на мобільні телефони. Коли вона кинулася рятувати доньку, то напали на неї.

За фактом цієї події був викликаний наряд поліції, підозрюваних у побитті доставили в Бердичівський міськвідділ поліції, де вони зробили низку життєрадісних селфі та розмістили їх у соціальних мережах. 

У поліції журналістам розповіли свою версію подій: що в результаті словесного конфлікту зав'язалася бійка між двома дівчатками, яка закінчилася завданням тілесних ушкоджень. Хто кого бив – з'ясовує слідство, відомості внесено до ЄРДР за ст. 125 ч. І Кримінального кодексу України. 

Постраждала дівчинка зізналася батькам, що вона систематично зазнавала цькувань з боку нападників. Вони постійно погрожували й насміхалися зі своєї жертви й навіть казали, що хочуть бачити її в труні. 

"Тепер сім'я боїться, що справу спробують зам'яти, адже одним з ініціаторів систематичного цькування і побиттів є донька співробітниці Бердичівського відділу поліції", - повідомляє бердичівський сайт.
Поділитись

Новини по темі: