20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Тендер виграли білоруси: Житомир незабаром отримає 49 новеньких тролейбусів БКМ

Тендер виграли білоруси: Житомир незабаром отримає 49 новеньких тролейбусів БКМ

  • 26 вересня, 2019 9:55
  • 1
Тендер на поставку в Житомир 49 нових тролейбусів виграло білоруське підприємство "Белкоммунмаш". Договір про поставку транспорту буде підписано в Житомирі під час Форуму регіонів України та Білорусі.

Про це мер Житомира Сергій Сухомлин сказав в інтерв'ю білоруському телеканалу "ONT.BY".
 

"На форумі ми очікуємо підписання контрактів на суму близько 100 млн євро. Один з контрактів, 10 млн євро, це безпосередньо в місто Житомир контракт на поставку тролейбусів виробництва "Белкоммунмаш". Це нові сучасні тролейбуси", - заявив Сухомлин.


За словами мера, підприємство "Белкоммунмаш" як учасник тендера, запропонувало кращі цінові умови, умови з обслуговування, а також комплектації тролейбусів.

"Я радий, що це підприємство стало переможцем тендеру, і якраз в рамках Форуму буде підписано контракт на поставку 49 тролейбусів в місто Житомир", - резюмував міський голова.

Як повідомляв "Журнал Житомира", Житомирське трамвайно-тролейбусне управління підписало договір позики з ЄБРР на придбання нових тролейбусів. На реалізацію проекту передбачається 12 мільйонів євро, з яких 2 мільйони грантова складова. У квітні на сайті Європейського банку реконструкції і розвитку оголосили тендер на закупівлю нових тролейбусів для Житомира.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

26 вересня, 2019 18:46:10

Хто б сумнівався))