28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Житомиряни провели в останню путь трьох жінок, які багато років працювали у ТТУ водіями. ФОТО

Житомиряни провели в останню путь трьох жінок, які багато років працювали у ТТУ водіями. ФОТО

  • 25 вересня, 2019 8:55
Більше півтисячі житомирян 24 вересня прийшли попрощатися із працівниками Житомирського трамвайно-тролейбусного управління, які загинули внаслідок автокатастрофи на трасі Київ–Чоп у Новоград-Волинському районі. 

Як пише Житомир інфо, провели в останню путь Марію Петриченко, Антоніну Ковальчук та Гелю Ніколайчук. Вони працювали у ТТУ багато років.

Віддати шану загиблим прийшли родичі, друзі, знайомі, працівники трамвайно-тролейбусного управління та представники влади.
 

«Не випадково говорять, що Бог забирає найкращих. Дійсно, це люди, яких ми сьогодні проводжаємо в останню путь. Вони найкращі наші працівники. Хочеться зупинитися, оскільки я їх всіх знала, та сказати про них декілька слів, щоб усі знали, кого ми проводжаємо. Ніколайчук Геля Нарцизівна народилася у Коростишівському районі, з 1970 року працювала у ТТУ. Вона працювала водієм трамвая. Була як «палочка-виручалочка», і наставник, і водій. Марія Борисівна Петриченко народилася в Ємільчинському районі, з 1980 року вона працювала в ТТУ, їй виповнилося 57 років. Вона прекрасна людина, прекрасний працівник, працювала водієм тролейбуса, і тривалий час начальником тролейбусного маршруту. Ковальчук Антоніна Анатоліївна пропрацювала в нас 12 років водієм тролейбуса. Народилася в Бердичівському районі. Вона була прекрасною людиною», – сказала начальниця планово-економічного відділу КП «ЖТТУ» Валентина Таможська.


«Це не тільки велика втрата для рідних, нашого підприємства, а й для всього міста. Прийміть щирі співчуття від депутатів міської ради, від житомирян, від мене особисто. Будемо пам'ятати», – додав Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

Як повідомляв «Журнал Житомира», вночі 22 вересня в Житомирській області потрапив в ДТП автобус з працівниками Житомирського ТТУ, які поверталися з відпочинку. У результаті ДТП 9 людей загинули, ще 10 отримали травми різного ступеня тяжкості. Поіменний список загиблих в аварії та реквізити для допомоги за посиланням.











ФОТО: Житомир інфо
Поділитись

Новини по темі: