29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Фатальна ДТП на Житомирщині: водію вантажівки, який протаранив автобус, оголосили підозру

Фатальна ДТП на Житомирщині: водію вантажівки, який протаранив автобус, оголосили підозру

  • 24 вересня, 2019 10:47
22 вересня у Новоград-Волинському районі Житомирщини сталася ДТП за участі вантажівки та автобуса, у результаті якої 9 людей загинули та ще 10 - отримали травми різного ступеня тяжкості. 

23 вересня слідчі Головного управління Нацполіції регіону за погодженням з прокуратурою області оголосили про підозру за ч.3 ст. 286 ККУ водієві вантажівки, який скоїв зіткнення з автобусом.

"55-річний чоловік підозрюється у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб", - зазначають у поліції.

Попередньо встановлено, що 22 вересня близько 22:30 на трасі Київ-Чоп, поблизу с. Великий Молодьків Новоград-Волинського району, керманич «DAF», житель Волині, прямуючи у напрямку столиці, не впорався з керуванням та зіткнувся з автобусом сполученням «Яремче-Житомир», що стояв на узбіччі дороги.

Нині водій вантажівки затриманий та перебуває у спецпалаті лікарні під вартою поліції.

Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Слідчі клопочуть про тримання під вартою. Водночас підозрюваний відмовився надавати свідчення щодо обставин ДТП, посилаючись на ст. 63 Конституції України.

Як повідомляв "Журнал Житомира", вночі 22 вересня в Житомирській області потрапив в ДТП автобус з працівниками Житомирського ТТУ, які поверталися з відпочинку. У результаті ДТП 9 людей загинули, ще 10 отримали травми різного ступеня тяжкості. Рятувальники опублікували фото з місця аварії. Поіменний список загиблих в аварії можна переглянути за посиланням.

Розпорядженням міського голови від 23.09.2019 №935 23-25 вересня 2019 року оголошено жалобу за загиблими членами Житомирської міської об’єднаної територіальної громади. На будівлях підприємств, установ, організацій, що належать до комунальної власності  територіальної громади, приспустити державні прапори з траурними стрічками.
Поділитись

Новини по темі: