29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Загиблих діставали за допомогою крана: опубліковані фото з місця аварії у Житомирській області

Загиблих діставали за допомогою крана: опубліковані фото з місця аварії у Житомирській області

  • 23 вересня, 2019 9:34
Майже півсотні людей та 17 одиниць техніки надавали допомогу постраждалим і ліквідовували наслідки жахливої ДТП у Житомирській області, в якій загинули 9 чоловік. Про деталі ліквідації дорожньо-транспортної пригоди повідомили в Управлінні ДСНС України у Житомирській області.
 

"Одночасно з евакуацією громадян із понівеченого транспортного засобу рятувальники також дістали 4 загиблих люд. Окрім цього бійці ДСНС пролили піною кабіну бензовоза, що диміла та для запобігання вибуху відімкнули двигуни обох великогабаритних автівок", - інформують рятувальники.


Аби дістати тіла ще 5 загиблих людей, які опинилися під автобусом, рятувальники додатково залучили автокран місцевого підприємства.

"Всього на місці пригоди працювало 47 чоловік та 17 одиниць техніки, зокрема: від ДСНС 15 чоловік особового складу та 4 одиниці техніки. Від медицини катастроф – 6 бригад швидкої медичної допомоги, 18 чоловік. Від правоохоронців – 6 екіпажів, 12 чоловік особового складу. Від служби автомобільних доріг – 2 чоловіки та 1 одиниця техніки", - зазначають у ДСНС.

Як повідомляв "Журнал Житомира", вночі 22 вересня в Житомирській області потрапив в ДТП автобус з працівниками Житомирського ТТУ, які поверталися з відпочинку.









Поділитись

Новини по темі: