26 квітня, 2024
Ми в соцмережах

У Житомирі оголошено 3-денну жалобу за загиблими працівникам ТТУ

  • 23 вересня, 2019 10:11
  • 1
У Житомирі та міській об’єднаній територіальній громаді у зв'язку з загибеллю працівників комунального підприємства "ЖТТУ" оголошено 3-денну жалобу. 

Відповідне розпорядження підписав міський голова Сергій Сухомлин.

"Висловлюю щирі співчуття рідним та близьким загиблих працівників Житомирського Трамвайно-тролейбусного Управління. Це страшна трагедія для нашого міста. Обіцяю всебічну підтримку постраждалим у цій жахливій ДТП", - написав мер Житомира на своїй сторінці у соцмережі.



Як повідомляв "Журнал Житомира", вночі 22 вересня в Житомирській області потрапив в ДТП автобус з працівниками Житомирського ТТУ, які поверталися з відпочинку. У результаті ДТП 9 людей загинули, ще 10 отримали травми різного ступеня тяжкості. Рятувальники опублікували фото з місця аварії.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Админ Запорожэлектротранс
24 вересня, 2019 11:09:08

Підприємство «Запоріжелектротранс» висловлює щирі співчуття колективу Комунального підприємства «Житомирське трамвайно – тролейбусне управління» Житомирської міської ради, рідним та близьким з приводу трагедії, що сталася 22 вересня 2019 року на трасі Київ – Чоп поблизу с. Пилиповичі Новоград-Волинського району, в якій загинули та травмовані співробітники підприємства. <br /> Ми вражені цією сумною новиною. Важко її прийняти. Поділяємо Ваш біль. <br /> Не вистачає слів, щоб передати смуток, який чорним крилом торкнувся не лише колективу, а й сімей, залишивши лише сльози. Полум’я болю обпікає від думки, що ніколи не буде поряд тих, хто ще вчора пліч-о-пліч працював поряд. Нестерпний біль і невимовна туга не покидають нас. <br /> Це велика втрата для всіх. Ми висловлюємо щирі співчуття батькам, усім рідним, близьким та колективу. <br /> Вічна пам&#39;ять!