23 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі замість закинутої «Клітки» пропонують створити скейтпарк

У Житомирі замість закинутої «Клітки» пропонують створити скейтпарк

  • 13 вересня, 2019 11:52
У Житомирі замість покинутого танцмайданчику "Клітка", що знаходиться у міському парку Гагаріна, пропонують свторити скейтпарк. Відповідну онлайн-петиції зареєстрували на сайті Житомирської міської ради.

"Пропонуємо зробити цей майданчик (скейтпарк) на місці "Клітки", яка знаходиться на окраїні паркової зони. Це справді буде хорошим рішенням, тому що це гарна заміна цієї напівзруйнованої споруди", - йдеться в тексті ініціативи.

Автор петиції наголошує, що у Житомирі стрімко зростає кількість молоді, яка займається екстремальним спортом. Проте спеціального місця для катання на скейтах, роликах, самокатах, велосипедах у місті відсутнє.
 

"Кількість райдерів стрімко зростає, багато молоді довгий час займається екстремальним спортом без спеціально створеного місця, в якому вона зможе спокійно вивчати нові трюки, не заважаючи іншим. Нас підтримують багато людей, які з розумінням відносяться до нашої проблеми", - говорить автор онлайн-петиції.


Підтримати ініціативу можна за посиланням. Щоб петицію розглянули в мерії, вона повинна зібрати 300 підписів за 30 днів.
Поділитись

Новини по темі: