28 березня, 2024
Ми в соцмережах

Печененко залишає посаду начальника Нацполіціі в Житомирській області

  • 28 серпня, 2019 17:58
  • 1
В'ячеслав Печененко залишає посаду начальника Головного управління Національної поліції в Житомирській області. Про це стало відомо з поста в Facebook, який Печененко опублікував 28 серпня.

У повідомленні голова обласної поліції висловив подяку колегам за спільну роботу і заявив, що залишається працювати в системі МВС.

Нижче публікуємо оригінальний текст повідомлення без правок.
 

"Керівником поліції Житомирщини я працював трохи більше трьох років - з травня 2016. Але усе має свій початок і своє завершення. Для мене настав час змін і я переконаний - це добре!

Я залишаюсь працювати у системі МВС, працювати на благо українців та своєї держави!

Але цей пост про інше. Дякую колегам-поліцейським Житомирщини за нашу спільну роботу, за довіру до мене, як керівника, і вашу віддачу та сумлінне ставлення до своїх професійних обов'язків. Бажаю кожному з вас залишатись вірним принципу "Служити та захищати" за будь-яких обставин.

Спасибі колегам-правохоронцям інших структур, з якими співпрацювали у забезпеченні правопорядку та безпеки в області.

Окрема подяка органам влади та місцевого самоврядування за підтримку та розуміння специфіки поліцейської роботи.

А загалом - вдячний Житомирщині та її жителям за ці майже три з половиною роки, проведені разом"


Нагадаємо, В'ячеслав Печененко був призначений на посаду начальника ГУНП Житомирщини в травні 2016 року. До цього він керував полком патрульної служби поліції особливого призначення "Дніпро-1"

12 серпня в Житомирську область приїхав президент України Володимир Зеленський. Під час візиту він підняв питання незаконного видобутку бурштину та порадив керівникові обласної поліції написати заяву на звільнення. Після цього про намір звільнити начальника Головного управління Нацполіціі в Житомирській області Вячеслава Печененка заявив Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

28 серпня, 2019 20:55:33

Нульовий керівник, нульовий поліціянт...