27 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Високоповажні гості та футбольний турнір: як в Житомирі відкривали «Спартак Арену». ФОТО

Високоповажні гості та футбольний турнір: як в Житомирі відкривали «Спартак Арену». ФОТО

  • 23 серпня, 2019 9:47
22 серпня у Житомирі футбольним турніром, приуроченому пам’яті Дмитра Рудя, відкрили після реконструкції міський стадіон «Спартак Арена».

«Дмитро Рудь загинув 16 травня 2018 року на Донеччині під час ворожого обстрілу позицій ЗСУ. Йому було лише 20 років. Діма з дитинства захоплювався футболом. Тому у пам'ять про морпіха, який віддав життя за Україну, ми вирішили започаткувати юнацький футбольний турнір», - розповів мер Житомира Сергій Сухомлин.

Футбольний турнір складався з двох матчів. У першому грали СДЮСШОР «Полісся» та ДЮСШ «Бердичів». Матч завершився з рахунком 2:5. Перемогу здобули бердичівляни. Також на «Спартак Арені» зійшлися команди ФК «Купол-95» та Головного управління Національної поліції. Розгромну перемогу здобули поліцейські - 3:0.

На відкриття стадіону приїхали президент Української асоціації футболу Андрій Павелко та легендарний футболіст Олег Протасов. Крім того, були присутні міський голова Житомира, голова ОДА, обласної ради, віце-прем'єр Геннадій Зубко та інші посадовці.
 

«Тепер у нас є крутий сучасний стадіон для тренувань. Тому сподіваємося на ще кращі результати! Дякую за підтримку всім, хто допомагав нам з реконструкцією стадіону Спартак Арена Житомир. Особлива подяка Геннадій Зубко, Андрей Павелко, Ігор Гундич, депутатам міської та обласної рад. А також я дуже вдячний житомирянам за терпіння», - написав у соцмережі міський голова.


Нагадаємо, реконструкція міського стадіону «Спартак» розпочалася у березні 2018 року. Загалом на всі роботи було витрачено близько 45 млн гривень. Арена є «домівкою» для футбольної школи «Полісся» та тренувальним майданчиком для ФК «Полісся». Також планується, що до відкриття стадіону «Полісся» житомиряни гратимуть матчі Другої ліги саме на «Спартаку».













































Фото зі сторінок в соцмережі Сергія Сухомлина та Юлії Петрової


ФОТО: Заметки о Житомире

 
Поділитись

Новини по темі: