28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Відомий шоумен Олександр Педан приїхав до Житомира, щоб «прокачати» місцевих фізруків

Відомий шоумен Олександр Педан приїхав до Житомира, щоб «прокачати» місцевих фізруків

  • 22 серпня, 2019 17:57
Сьогодні, 22 серпня, у житомирській гімназії №3 відбувся тренінг від відомого шоумена та ведучого Олександра Педана для вчителів фізичної культури. 

Тренінг відбувся у рамках проєкту «JuniorZ». Його метою є теоретичне та практичне ознайомлення педагогічного складу, школярів та їхніх батьків з варіативними модулями фізкультури, впровадження нових видів спорту у шкільну програму, інформує житомирська мерія.
 

«Я мрію, щоб нові види спорту з’явилися на уроках фізкультури по усій Україні і кожен школяр міг обирати найцікавіший для себе. Тому ми з командою JuniorZ мандруємо містами, «прокачуємо» вчителів фізкультури, «тюнінгуємо» школи, а також спонукаємо дітей займатися спортом і вести активне цікаве життя. Але без підтримки міських рад та Міністерства освіти та науки нам це не вдалося б, за що ми їм дуже вдячні», – каже лідер Спортивного руху JuniorZ Олександр Педан.


Олександр Педан наголосив, що головним їхнім завданням є популяризація занять спортом серед дітей та підлітків, аби вони були здоровішими. Він зазначив, що сам ніколи не займався професійно спортом, однак для задоволення спробував біля 30 видів спорту. 

З його слів, аби діти хотіли займатися чимось, необхідно, щоб їм це було цікаво. Олександр Педан наголосив, що футбол, баскетбол чи волейбол багатьом дітям нецікаві, і необхідно на уроках фізичної культури пропонувати нові види спорту. Саме тому вони й проводять тренінги для вчителів фізкультури, щоб вони могли вводити у програму регбі, флорбол, фрізбі тощо. За його словами, це цікаво дітям.

Також під час заходу відбулося підписання Меморандуму  про співробітництво між Житомирською міською радою та спортивним рухом «JuniorZ».





Поділитись

Новини по темі: