19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Артур Сороченко, який побив ветерана АТО, був жорстко затриманий в Миколаєві. ВІДЕО

Артур Сороченко, який побив ветерана АТО, був жорстко затриманий в Миколаєві. ВІДЕО

  • 18 серпня, 2019 12:50
Вчора, в суботу 17 серпня, ввечері в Миколаєві, бійці спецназу затримали скандального відеоблогера Артура Сороченко, який побив в Хмельницькому ветерана АТО.

Після громадського резонансу поліція оголосила його в розшук за хуліганство. Як саме вийшли на розшукуваного, правоохоронці не повідомляють. В даний час, як повідомила «Журналу Житомира» спікер хмельницької поліції Інна Глега, Сороченко везуть з Миколаєва до Хмельницького, де йому будуть обирати запобіжний захід.
 

Артура Сороченко привезли на суд 

 


Нагадаємо, блогер з Бердичева Артур Сороченко був оголошений в розшук, коли поліцейські знайшли побитого ним людини і той подав заяви. Також він погрожував згвалтуванням народному депутату України.

Сороченко вже відбував покарання в місцях «не настільки віддалених», після чергової відсидки став записувати відео, на яких знущається над людьми (часто бездомними) за гроші, які йому на банківську карту скидають глядачі.

 


Блогеру Артуру Сороченку інкримінують хуліганство

Скандального блогера Артура Сороченка, який нещодавно побив ветерана АТО за слова, що РФ воює проти України, оголосили в розшук. Крім усього іншого блогер погрожував зґвалтувати народного депутата Антона Геращенка. Сороченка розшукує поліція Хмельницької області.

Правоохоронці інкримінують блогеру з псевдонімами Малюк, Квадрат, Турик, ч. 1 ст. 296 КК України "Хуліганство". Хоча в скандальному відео з побиттям ветерана і не була вказана геолокація, правоохоронцям вдалося з'ясувати, що напад стався в Хмельницькому.

Сам постраждалий після інциденту в поліцію не звернувся, але правоохоронцям вдалося його відшукати. Після чого ветеран АТО написав заяву про вчинення злочину.

"Чоловік на відео - житель Хмельницького. У 2014 році він добровольцем пішов в АТО, воював у складі одного з сформованих тоді батальйонів тероборони. Зараз вже демобілізувався. Він розповів, що інцидент стався на початку липня", - розповіла речник поліції Хмельницькій області Інна Глега.

 

Поліція оголосила в розшук блогера Артура Сороченка (відео: YouTube: Малюк & Бригада - Highlights)
 

Сороченко потрапив в "Чистилище"

Зазначимо, що 32-річний Сороченко, уродженець Бердичева Житомирської області, потрапив в "Чистилище" бази "Миротворець", як провокатор, посібник терористів і особа, що заперечує російську агресію.

В базу він потрапив після того, як пригрозив переловити і побити по одному персонал "Миротворця" і зґвалтувати у неприродній формі "вашого Геращенка".
 

Погрожував зґвалтувати нардепа: скандального блогера оголосили в розшук (фото)

Поліція оголосила в розшук блогера Артура Сороченко (скрін: myrotvorets.center)

Поділитись

Новини по темі: