24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі стартує масштабний ремонт водогону, 15 серпня деякі райони будуть без води

У Житомирі стартує масштабний ремонт водогону, 15 серпня деякі райони будуть без води

  • 13 серпня, 2019 15:22
У Житомирі розпочинають реконструкцію одного із найбільш важливих магістральних трубопроводів міста. Планується заміна 2,8 км аварійної водопровідної мережі уздовж вул. Чуднівської до вул. Шевченка (до Центральної дитячої міської лікарні). 

Як повідомили "Журналу Житомира" у КП "Житомирводоканал", ремонтні роботи розпочнуться вночі 15 серпня. О 00:01 у Житомирі буде відключене водопостачання.

У водоканалі говорять, що у більшій частині міста водопостачання буде відновлено о 05:00 ранку 15 серпня. Проте у деяких районах води не буде цілий день.
 

"Водопостачання с. Зарічани, с. Новогуйвинськ, промислового району Житомира та Польової, верхніх поверхів центрального району міста буде відновлено наприкінці робочого дня 15 серпня", - інформують у КП "Житомирводоканал".


Комунальники також наголошують, що після проведення ремонтних робіт з кранів протягом короткого часу може текти брудна вода. Це зумовлено тим, що під час її запуску з дна трубопроводів піднімається осад. 

"На жаль, ми змушені констатувати, що термін експлуатації наших трубопроводів минув, і ця ситуація є типовою для усіх куточків України, адже згідно зі статистикою 80% усіх водопровідних мереж країни - зношені", - говорять на підприємстві.

Поділитись

Новини по темі: