29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • «Нереально сісти в маршрутку»: жителі Крошні просять повернути автобуси №53 та №53А

«Нереально сісти в маршрутку»: жителі Крошні просять повернути автобуси №53 та №53А

  • 9 серпня, 2019 8:57
Ввечері 8 серпня жителі вулиці Андріївської у Житомирі зібралися на протест і висловили невдоволення скасування автобусних маршрутів №53 та №53А. 

Люди говорять, що транспортне сполучення із центром міста є незручним і не задовольняє потреби всіх жителів вулиці, передає Житомир інфо.
 

«Відмінили два маршрути 53 та 53А. Наприклад, нам з дітьми добратись до Бердичівської нереально, це треба з кінцевої зупинки йти пішки і сідати на 4-ту маршрутку. Пенсіонери теж зібрались, бо немає пільг в 110-й маршрутці, вони теж всі мусять йти пішки на Покровську вулицю і сідати там. Сьогодні вранці було нереально сісти в 4-ту маршрутку, вся вулиця пішла туди. І я з дитячим візочком змушена була стояти і чекати другу маршрутку. Ми хочемо, щоб нам зробили, наприклад, 4А. Бо на один маршрут там виходить 10 маршруток. От пустили б 4А сюди й щоб вона йшла по Покровській на Київську і по Бердичівській. Ось цього ми і домагаємось», - каже місцева жителька Оксана Морозова.


За словами місцевих, автобуси альтернативного маршруту №110 завжди переповнені.
 

«На масиві (Сонячне) зараз дуже багато людей. Навіть, якщо взяти п’ять-десять років тому, то стільки людей там не було. І 110-та їде звідти і навіть тут сісти неможливо. Я вже не кажу далі. Далі він просто проїжджає повз зупинки. Тобто. одну дві маршрутки ти пропускаєш. Або нехай повернуть 53, або нехай сюди додають маршрут 4А, щоб він саме сюди йшов, бо 110-та не справляться із такою кількістю людей», - розповідає місцева жителька Сніжана.


Під час зустрічі почали збирати підписи під зверненнями до міської влади з вимогою повернути маршрути №53 та №53А. У випадку, якщо до них не дослухаються, то люди обіцяють добиватись виконання своїх вимог в більш рішучий спосіб.

Як повідомляв «Журнал Житомира», з 7 серпня в Житомирі закрили автобусні маршрути №53 та №53А. Натомість був відновлений маршрут №4 і запущений оновлений маршрут №110.
Поділитись

Новини по темі: