19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Культура
  • Житомирський фестиваль «Пісенний Спас» в цьому році змінить локацію і пройде на Михайлівській

Житомирський фестиваль «Пісенний Спас» в цьому році змінить локацію і пройде на Михайлівській

  • 6 серпня, 2019 8:56
Цьогоріч у Житомирі пройде V ювілейний Міжнародний фестиваль мистецтв ім. В. Шинкарука «Пісенний Спас». Фестиваль змінює локацію та упродовж 5 днів проходитиме не в «Ракушці», а на вул. Михайлівський.

Про це сказала організатор фестивалю, народна артистка України Ірина Шинкарук, передає прес-служба ОДА.
 

«15-19 серпня у Житомирі традиційно працюватиме фестивальне містечко із майстер-класами, алеєю майстрів, поетичним марафоном та книжковим ярмарком. На вулиці Михайлівський упродовж цих днів проходитиме Мистецький марафон і конкурсна програма, а ввечері відбудуться фестивальні концерти за участю близько 40 українських зірок. Серед яких – Павло Зібров, Михайло Грицкан, Ігор Воєвуцький, очікується підтвердження від Ірини Білик та Злати Огневич. Вже традиційно у 4 номінаціях змагатимуться 35 учасників, яких відібрали із 126 поданих заявок. Серед несподіваних учасників – молодий репер із Конго, який виконує власні пісні», – розповіла Ірина Шинкарук.


«Приємним сюрпризом стане виступ молодого італійського співака Альфонсо Олівера, який перекладає українській хіти італійською мовою. Зокрема, він виконає пісню «Мам» Андрія Кузьменка», – додала організатор фестивалю.

Крім цього, презентують меморіальну дошку Володимиру Шинкаруку, яку планують встановити на одному з корпусів Житомирського державного університету ім. І.Франка. А також відвідувачі зможуть переглянути виставу Дмитра Тодорюка.
 

Програма заходів V ювілейного Міжнародного фестивалю мистецтв «Пісенний Спас»

Поділитись

Новини по темі: