28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Поліція розшукала водія авто, який на смерть збив людину у Житомирі

Поліція розшукала водія авто, який на смерть збив людину у Житомирі

  • 17 липня, 2019 12:27
У Житомирі поліція розшукала водія, який втік з місця фатальної ДТП. Пригода трапилася під ранок 14 липня по вулиці Покровській. Про це "Журналу Житомира" повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.
 

"Близько о пів на 5 ранку до Житомирського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на проїзній частині по вул. Покровській в обласному центрі автівка збила людину. На момент прибуття слідчо-оперативної групи на місці події було виявлено лише загиблого чоловіка з травмами, характерними для наїзду транспортного засобу. Причетний до ДТП водій поїхав геть", - інформує ГУ Нацполіції.


Правоохоронці встановили особу загиблого - ним виявився 27-річний житель Житомирського району.
 

"Було проведено кропітку роботу з вивчення та узагальнення записів камер відеоспостереження, за допомогою яких з’ясувались загальні обставини вчинення дорожньо-транспортної пригоди і був відстежений подальший маршрут руху водія-втікача", - розповів начальник Житомирського ВП ГУНП Михайло Сорока.


З'ясувалося, що за кермом автомобіля був 20-річний житомирянин. За місцем його проживання поліція виявила авто "Saab" з механічними пошкодженнями, характерними для наїзду на перешкоду.

Хлопець у причетності до фатальної аварії зізнався. За його словами, він пізно помітив чоловіка, який лежав на проїзній частині і наїхав на нього. Зникнути з місця ДТП вирішив, злякавшись снакоєного. 

"Чи знаходився загиблий чоловік у стані алкогольного сп’яніння у момент наїзду на нього автівки, як і інші обставини та причини ДТП, мають встановити відповідні експертизи", - додають у поліції.
Поділитись

Новини по темі: