27 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Житомирська поліція і спецслужби готуються до можливих НП на виборах. ФОТО

  • 26 червня, 2019 8:41
25 червня поліцейські, нацгвардійці, рятувальники, прикордонники та працівники міграційної служби провели у райцентрі Чуднів Житомирської області тактико-спеціальні навчання. Про це "Журналу Житомира" повідомляє ГУ Національної поліції України.
 

"Практичний етап відбувся у Чуднові, де за участі поліцейських, нацгвардійців, рятувальників, прикордонників ми відпрацювали практичні ситуації, що можуть виникнути на дільницях або з членами виборчих комісій. Доступно, наочно і переконливо довели до кожного керівника територіальних підрозділів та їх заступників алгоритми дій у таких випадках", - розповів начальник ГУНП області Вячеслав Печененко.


У ході практичних тренувань учасники відпрацювали ситуації, що можуть виникати на виборчих дільницях: порушення порядку виборцем, який перебував у стані сп’яніння; виявлення підозрілого предмета у приміщенні; блокування руху автомобіля з членами виборчої комісії та спроба вчинити безлад поблизу тощо.

На кожному з етапів до вирішення ситуацій були залучені відповідні служби: працівники спецпідрозділів ГУНП та Управління патрульної поліції, слідчо-оперативні групи, поліція діалогу, фахівці-вибухотехніки, нацгвардійці, рятувальники та інші.

"Це вже не перші подібні навчання, але щоразу ми можемо знайти моменти, над якими слід ще попрацювати. У цьому їх і цінність", - додав керівник ГУ Нацполіції у Житомирській області. 

























Поділитись

Новини по темі: