23 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Хвиля петицій: житомиряни просять міськраду звільнити директора «Житомирводоканалу»

Хвиля петицій: житомиряни просять міськраду звільнити директора «Житомирводоканалу»

  • 25 червня, 2019 8:41
  • 1
Після дводобового відключення водопостачання у Житомирі жителі міста обурились діями «Житомирводоканалу» і вимагають звільнення його керівника.

24 червня на порталі електронних петицій до міської ради було опубліковано відразу 7 звернень з вимогою звільнення Андрія Нікітіна.
 

«В зв'язку із незадовільною якістю води та послуг, які надає Комунальне підприємство «Житомирводоканал» та систематичними обіцянками, які не виконуються, звільнити директора КП «Житомираодоканал», Нікітіна А. М., та оцінити його роботу, як незадовільну для громади Житомира», - йдеться у тексті однієї з петиції, яка набрала найбільшу кількість голосів.


Підтримати онлайн-петиції можна за посиланням. Щоб петицію розглянули в мерії, вона повинна зібрати 250 підписів за 90 днів.

Нагадаємо, директор «Житомирводоканалу» Андрій Нікітін у розгорнутому інтерв'ю розповів, чому ремонтні роботи проводились саме 21- 22 червня, хто винний у затримці відновлення водопостачання, що вдалося зробити за два дні та як це вплине на якість води у кранах.

Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

25 червня, 2019 21:45:16

Але коли я декілька разів подавав петиції про звільнення Рябенко та Ольшанської, мені весь час відмовляли, мотивуючи це посяганням на конституційні права чиновників