29 березня, 2024
Ми в соцмережах

Ще одна НП зі зброєю: на Житомирщині чоловік підстрелив дитину

  • 12 червня, 2019 15:29
У Чуднівському районі Житомирської області 50-річний чоловік здійснив постріл з дрібнокаліберної зброї у своєму обійсті, а поцілив хлопця – у сусідському. Про подію інформую ГУ Нацполіції Житомирської області.

"На місце події для з’ясування обставин виїхала і працює слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції. Попередньо встановлено, що 50-річний селянин, працівник лісового господарства, на території свого домоволодіння вистрелив з дрібнокаліберної рушниці. Як виявилось згодом, він влучив у сусідського підлітка, який знаходився у своєму подвір’ї", - інформує поліція.

12-річний хлопчик отримав поранення у спину, станом потерпілого опікуються медики.
 

"На жаль, трагічні події з пораненням дитини, що стались у сусідній області, очевидно, не стали уроком для дорослих. Зброя, якою б вона не була, – не іграшка. І в цьому вкотре переконуємось. Оскільки стрілок – працівник лісового господарства, про подію ми повідомили Державне бюро розслідувань. Тривають першочергові заходи із з’ясування усіх обставин", - написав у соцмережі начальник ГУНП Житомирщини Вячеслав Печененко.


Як повідомлялося, 6 червня в Черняхівському районі підліток випадково підстрелив свого друга.
Поділитись

Новини по темі: