19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • 2-річна дівчинка випала з вікна багатоповерхівки в Житомирській області

2-річна дівчинка випала з вікна багатоповерхівки в Житомирській області

  • 11 червня, 2019 13:12
У Житомирській області 2-річна дитина випала з вікна 3-го поверху будинку і потрапила до лікарні. Подія сталася увечері 10 червня у місті Овруч. Про це "Журналу Житомира" повідомили у ГУ Нацполіції Житомирщини.

"Попередньо з’ясовано, що 2-річна дівчинка під час хвилинної відсутності батьків підбігла до відкритого вікна у квартирі та, вибралась на підвіконня і, перехилившись через нього, упала вниз", - інформує поліція.

Каретою "швидкої" дитину було терміново доставлено до лікарні. На щастя, дівчинка відбулась лише забоями. Нині вона під наглядом медиків.

В поліції запевняють, що з дорослими членами сім’ї провели серйозну профілактичну роботу. 
 

"За останній місяць це вже не перший випадок, коли через відсутність або недостатній догляд з боку батьків з маленькими дітьми трапляються неприємні ситуації або й нещастя. Відтак ми закликаємо усіх жителів регіону, які мають на вихованні малолітніх діток, відповідальніше ставитись до своїх батьківських обов’язків і ні на хвилину не залишати дітвору без належного нагляду і уваги", - повідомила начальник підрозділу ювенальної превенції Житомирщини Наталія Гончарук.


Нагадаємо, у Житомирі з 9-поверху будинку випав півторарічний хлопчик, дитина дивом залишилася живою.
Поділитись

Новини по темі: