29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Як хлопчик випав з 9 поверху і залишився живим - розповіли очевидці трагедії. ВІДЕО

Як хлопчик випав з 9 поверху і залишився живим - розповіли очевидці трагедії. ВІДЕО

  • 3 травня, 2019 21:25
У Житомирі півторарічний хлопчик випав із дев’ятого поверху і залишився живим. Кількох хвилин без нагляду, поки тітка готувала вечерю, дитині вистачило, щоби пролізти крізь металеву огорожу. У хлопчика лише легкий перелом лівого плеча і наразі його лікують у медзакладі. Батьки дитини поїхали на заробітки до Польщі.

Сусіди Андрійка помітили трьома поверхами нижче – він упав і повис на мотузках для білизни. Він залишився живим, бо спочатку зачепився за мотузки для білизни. А потім впав не на бетон, а на невеличку клумбу.

"Спочатку жодних ознак життя не подавав, а потім почав плакати", - пригадує сусідка Зоя Дубінчук.

Більше шансів було загинути, ніж вижити, кажуть медики. Після падіння у малого діагностували перелом плеча та легкі забої.

"Це, звичайно, диво. Падіння з висоти 30 метрів і отримати тільки легкі переломи. Він реагує на відвідувачів, кличе маму", - сказав Юрій Ніколаєв, завідувач відділенням реанімації Житомирської обласної дитячої лікарні.

З рідних до хлопчика навідувалася лише бабуся. Усі обставини падіння з’ясовує поліція, яка розслідує справу про ненавмисне нанесення тілесних ушкоджень.

"Зрозуміло, що  це трагедія. Ніхто не хотів зашкодити дитині, але тим не менше батькам треба приділяти більше уваги своїм  дітям", - переконані в Житомирській обласній поліції.

Андрійко щонайменше тиждень буде під наглядом медиків. Лікарі сподіваються, що батьки після звістки про нещасний випадок таки приїдуть до дитини.

Олена Кузнєцова, ТСН
 
Поділитись

Новини по темі: