19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Жінку збили на смерть на пішохідному переході у Житомирі

Жінку збили на смерть на пішохідному переході у Житомирі

  • 3 червня, 2019 10:24
На вулицях Житомира 2 червня сталися дві дорожньо-транспортні пригоди. В одній з ДТП загинула жінка, в іншій - травми отримав велосипедист. Про це «Журналу Житомира» розповіли в ГУ Нацполіції Житомирської області.
 

«Одна з ДТП сталася близько 17.40 по вул. Чуднівській в обласному центрі. Попередньо, водій автомобіля «Kia Soul», 39-річний житомирянин, рухаючись вулицею у напрямку с. Тетерівка, допустив наїзд на пішохода, 39-річну місцеву жительку, яка перетинала дорогу по нерегульованому пішохідному переходу», - інформує поліція.


Унаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження та була доставлена до відділення інтенсивної терапії обласної лікарні. На жаль, за кілька годин від отриманих травм вона померла.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася близько 19.00 на перехресті вул. Східної та проспекту Незалежності. Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Škoda Fabia», здійснюючи маневр повороту, допустив зіткнення з велосипедистом, 55-річним місцевим жителем, який рухався у зустрічному напрямку.

Унаслідок ДТП велосипедист отримав травми та був ушпиталений до відділення нейрохірургії обласної лікарні.

Нині за обома фактами розпочаті досудові розслідування за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України, триває з’ясування всіх обставин події.
Поділитись

Новини по темі: