26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Житомирянам пропонують проголосувати за нову назву стадіону «Спартак»

Житомирянам пропонують проголосувати за нову назву стадіону «Спартак»

  • 15 травня, 2019 15:07
  • 1
У Житомирі закінчується реконструкція стадіону «Спартак». Вже незабаром оновлена сучасна арена зможе приймати спортивні змагання. На сьогодні стадіон є головною тренувальною базою для 540 юнаків та 25 дівчат віком від 5 до 20 років - вихованців СДЮСШОР з футболу «Полісся».

Розпорядженням міського голови Сергія Сухомлина від 10.05.2019 №467 була утворена робоча група з розроблення пропозицій щодо назви реконструйованого стадіону.

Участь у виборі нової назви можуть прийняти мешканці Житомирської міській об’єднаної територіальної громади. 

Житомирянам та мешканцям Вересів пропонують обрати серед 4 варіантів:

«Житомир Арена» - (реконструйований стадіон стане не лише спортивною візитівкою міста, але й важливою частиною бренду Житомирської міської об’єднаної територіальної громади).

«Юніор Арена» - (назва «Юніор» підкреслює дитячий, юнацький профіль стадіону, а також символізує молодість та амбіційність юних спортсменів, які роблять свої перші кроки у світ спорту та футболу).

«Спартак Арена» - (фракієць Спартак прославився як гладіатор та лідер повстання проти Римської республіки; після поразки повстання Спартак став символом незламності духу, боротьби та волі до перемоги; на його честь називалися спортивні товариства, команди і стадіони у період радянської доби).

«Центр Арена» - (назва одночасно підкреслює географічне розташування стадіону в центрі Житомира та його мультифункціональність, адже стадіон є важливим центром не лише футбольного, а й спортивного життя та активного відпочинку  житомирян та гостей міста).

Проголосувати за нову назву стадіону можна у гугл-формі за посиланням.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

16 травня, 2019 9:26:19

Назви безглузді