20 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Житомирський стадіон «Спартак» отримає нове ім'я

  • 10 травня, 2019 16:10
У Житомирі хочуть провести опитування громадян, щоб визначитися з новою назвою стадіону «Спартак», реконструкцію якого обіцяли завершити в травні поточного року.

Про майбутнє перейменування мер Житомира Сергій Сухомлин повідомив на позачерговому засіданні міськвиконкому 10 травня, повідомляє «Спортивний Житомир».

«В стадіон «Спартак» зараз робиться повністю нова вхідна група, нам треба проговорити назву цього стадіону. Зараз готується розпорядження по робочій групі по визначенню назви. Згідно зі Статутом громади, який ухвалили депутати на минулій сесії, у нас є права на проведення опитування громадян, громадські обговорення, процедура там описана. Ми хочемо зробити опитування: через засоби масової інформації подати кілька назв, які ми пропонуємо, і люди будуть щось своє пропонувати. А потім вже нам треба приймати рішення виконкому по затвердженню назви», - розповів мер та закликав членів виконкому долучитися до робочої групи й пропонувати нові назви стадіону.

Нагадаємо, міський голова в режимі реального часу особисто стежить за ходом будівельних робіт на «Спартаку». У квітні хід виконання робіт з реконструкції стадіону оглянув Віце-прем'єр-міністр Геннадій Зубко.
Поділитись

Новини по темі: