28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У передмісті Житомира автомобіль збив мопед, водій двоколісного загинув

У передмісті Житомира автомобіль збив мопед, водій двоколісного загинув

  • 22 квітня, 2019 10:37
У Житомирської районі на автодорозі Київ-Чоп автомобіль збив моторолер. Дорожньо-транспортна пригода сталася на 153 км траси поблизу Давидівського дачного масиву.

«Попередньо, водій автомобіля «Honda CR-V», 38-річний киянин, здійснив зіткнення з моторолером під керуванням 67-річного жителя м. Житомира, який перетинав дорогу», - розповіли «Журналу Житомира» у ГУ Нацполіції Житомирщини.

Унаслідок ДТП водій двоколісного транспортного засобу загинув на місці події.

Нині всі обставини ДТП з’ясовуються у рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Поліція закликає усіх учасників дорожнього руху суворо дотримуватися правил безпеки.

Водіям автомобілів нагадує: аби мати змогу контролювати транспортний засіб і вчасно уникнути дорожньої пригоди, обирайте безпечну швидкість руху та пам’ятайте про присутність на дорогах значної кількості двоколісних транспортних засобів. Пам’ятайте, що такі керманичі є повноправними учасниками дорожнього руху, тому слід ставитися до них з повагою.

Водіям двоколісних транспортних засобів у свою чергу необхідно суворо дотримуватись Правил дорожнього руху та особистої безпеки. Обов’язково використовуйте  захисні шоломи, виділяйте себе на дорозі за допомогою спеціальних світлоповертаючих елементів або хоча б світлого одягу. Не забувайте про ці елементарні заходи, що можуть врятувати ваше життя та здоров’я!
Поділитись

Новини по темі: