25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Замість десятка маленьких - один великий проект: в Житомирі змінять концепцію Бюджету участі

Замість десятка маленьких - один великий проект: в Житомирі змінять концепцію Бюджету участі

  • 3 квітня, 2019 10:49
2 квітня в сесійній залі Житомирської міської ради відбулися громадські обговорення щодо проекту Положення про бюджет участі Житомирської міської ОТГ.

На засіданні заслухали ряд рекомендацій, які озвучили представники громадськості щодо деяких змін в Бюджеті участі Житомирської міської ОТГ, інформує міськрада.

Зокрема, громадськість рекомендує Координаційній раді надати можливість затверджувати проекти, в складі Кордради вони хочуть бачити більшу кількість представників громадськості. Також пропозицією є в список «недоброчесних» внести ще і підрядні організації, які неякісно виконують свою роботу.
 

«Минулих років, коли проводився бюджет участі, подавалися маленькі проекти. Не всі житомиряни бачать реалізацію цих проектів, тому що, вони знаходять в різних районах. Тому в цьому році запропонуємо реалізацію одного великого проекту, це може бути реконструкція Гідропарку, закупівля каруселей в парк Гагаріна або інтерактивний музей для дітей на базі кінотеатру «Космос». Було б дуже добре для житомирян зробити щось одне велике, де житомиряни та гості міста змогли б проводити свій вільний час. Цю ідею громадськість підтримала, але є великі суперечки щодо складу Координаційної ради, а саме, хто ввійде в склад, в кого буде який вплив, тому що, кожен член Координаційної ради хоче мати своє право голосу», - наголосила Наталія Чиж.


Всі пропозиції надані представниками громадськості будуть узагальнені та надані на розгляд депутатських комісій.



Поділитись

Новини по темі: