29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Ремонтні роботи при в'їзді в Житомир щодня утворюють затори. ФОТО

Ремонтні роботи при в'їзді в Житомир щодня утворюють затори. ФОТО

  • 26 березня, 2019 12:24
  • 1
На виїзді з Житомира в Бердичівському напрямку щодня спостерігаються затори, повільно їдуть автомобілі, громадський транспорт та навіть карети «швидкої». Тут вже понад тиждень зрізають старий та готуються до вкладання нового, інформує СК1.

«Розпочато поточний середній ремонт дорожнього покриття на ділянці шляху М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський на км 184+000 – 194+600 – від міста Житомир до села Двірець Житомирського району. Шановні водії, на час ремонту на ділянці шляху встановлені знаки зниження швидкості та зміни руху, будьте уважні та обережні під час руху. Просимо вибачення за тимчасові незручності»,йдеться у повідомленні Служби автомобільних доріг.

Алла Уманець їздить на роботу в Житомир із Бердичева. Жінка зазначає, що сьогодні частину шляху довелося йти пішки.

У Службі автомобільних доріг кажуть: на черзі заміна асфальту на іншій смузі. Точних термінів по здачі роботи поки не вказують.
 

«До кінця року мають завершитися роботи. Більш критична ситуація вранці і увечері, коли основна частина користувачів рухаються в місто, або ж із міста додому. Там затримка в русі невелика зовсім, йде зниження швидкості, тому збирається по кілька машин», — розповіла речник Служби автомобільних доріг у Житомирській області Світлана Кондрацька.


Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Sasha Kapalb
26 березня, 2019 15:19:02

Цей затор, що на фото через роботу світлофора на "музикалці".