20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • На Житомирщині люди перекрили трасу через сміття, яке звозять їм у село. ФОТО

На Житомирщині люди перекрили трасу через сміття, яке звозять їм у село. ФОТО

  • 26 березня, 2019 8:57
25 брезеня на Житомирщині селяни перекривали трасу на знак протесту проти сміття, накопиченого у недобудованому цегельному заводі. 

За інформацією УНІАН, акцію протесту провели у Бердичівському районі на трасі Житомир – Могилів-Подільський. Жителі села Хажин і Терехове ходили пішохідним переходом, причому на трасі на певний час утворилися величезні затори. 

Протестуючі вимагали прибрати з території недобудови місцевого цегельного заводу у селі Терехове сміття. Протягом останнього місяця воно накопичувалося і створило серйозну загрозу для екологічного середовища. 

Як повідомляв «Журнал Житомира», пікетувальники не хочуть, щоб на території довгобуду працювало сміттєсортувальне підприємство, власники якого, у свою чергу, запевняють, що мають для своєї діяльності усі  документи. 

Перед цим, 19 березня, жителі Хажина затримали до приїзду правоохоронців водія вантажівки зі Львівщини, який, за твердженням місцевих жителів, привіз вантажівкою та скинув львівське сміття. Також місцеві жителі звернулися із відповідною заявою до поліції.
 

Цегельний завод завалений сміттям / dei.zt.ua



Поділитись

Новини по темі: