28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Через суху траву ледь не згоріло ціле село на Житомирщині. ФОТО

Через суху траву ледь не згоріло ціле село на Житомирщині. ФОТО

  • 19 березня, 2019 14:36
  • 1
Через загоряння сухої трави в Житомирській області ледь не згоріло село. Подія сталася 18 березня біля с. Острови Овруцького району. Попередня причина пожежі – необережне поводження з вогнем.

За інформацією ДСНС, через аварію на ЧАЕС населений пункт територіально знаходиться в третій зоні гарантованого добровільного відселення. Велика кількість домоволодінь там стоять покинутими. Сильний вітер сприяв поширенню полум’я з поля на село.

"Рятувальники запросили додаткові сили та засоби. На допомогу прибули ще три відділення рятувальників, по два працівника від лісгоспу та міської пожежної охорони с. Словечно, п’ять одиниць спеціальної техніки. Два автомобіля забезпечували безперебійну подачу води з водойми, інші ж безпосередньо були задіяні на гасіння", - інформує обласне управління ДСНС.

Пожежа була локалізована та повністю ліквідована. Вогонь встиг знищити 4 покинутих будинки, 5 господарських будівель, гараж та автомобіль ГАЗ-66.

Загиблих та травмованих не має. Вогнеборцям вдалось врятувати 5 пустуючих будинків, 3 господарчі споруди та зупинити подальше поширення вогню в глиб села.













Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Ігор Омельчук
19 березня, 2019 20:50:14

Не через траву, а через якогост підара