28 березня, 2024
Ми в соцмережах

Негода на Житомирщині валить дерева і рве дроти: без світла залишаються 12 населених пунктів

  • 11 березня, 2019 11:43
Другу добу в Житомирській області вирує негода, пориви вітру досягають 17-22 м/с. Так, вчора 10 березня, рятувальники змушені були розчищати автодороги від дерев, які повалив сильний вітер.

«10 березня об 11:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Малокопищанський Яготин Олевського району на дорогу впало дерево. Водії транспортних засобів не могли проїхати перешкоду, тому й викликали на поміч рятувальників. Ними встановлено, що від сильних поривів вітру на дорогу повалилася береза, паралізувавши рух транспортних засобів з обох сторін. У заторі вже зібралося декілька автомобілів, які не могли продовжити рух. Рятувальники розрізали бензопилою повалене дерево та прибрали його рештки на узбіччя», - інформує обласне управління ДСНС.

Ще по одному дереву впало поблизу с. Заріччя Овруцького району та м. Коростень. Там до ліквідації наслідків надзвичайних подій також було залучені рятувальники.

Крім того, 10 березня внаслідок сильного вітру відключено від електропостачання 105 трансформаторних підстанцій та 23 населених пункти області. Силами бригад районних РЕМ станом на 06:00 сьогоднішнього дня більшість населених пунктів знову зі світлом. Залишились відключеними від електропостачання 48 трансформаторних підстанцій та 12 населених пунктів у Романівському (8), Бердичівському (3) та Радомишльському (1) районах.
Поділитись

Новини по темі: