25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Армія
  • Курсанти-десантники з Одеси проходять бойову підготовку на житомирському полігоні. ФОТО

Курсанти-десантники з Одеси проходять бойову підготовку на житомирському полігоні. ФОТО

  • 7 березня, 2019 12:50
На полігоні під Житомиром проходить посилена підготовка курсантів військової академії з міста Одеса. Про це повідомляє Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

Майбутні офіцери відточують свої практичні навички з різних предметів бойової підготовки: водіння бойових машин, вогнева, психологічна, повітрянодесантна, тактична підготовка, мінно-підривна справа, корегування артилерійським вогнем, тактична медицина.

"Майбутні офіцери-десантники виконували вправи та нормативи під час занять з вогневої підготовки. Зокрема виконання денних та нічних стрільб з озброєння бойових машин БТР-3ДА та важкого піхотного озброєння (автоматичних станкових та протитанкових гранатометів, крупнокаліберних кулеметів, стрілецької зброї). Також курсанти тренувалися у проведенні розвідки цілей, виконували нормативи у заряджанні боєкомплекту, управління бойовим модулем тощо", - інформує ДШВ.

Триватиме посилена підготовка курсантів ще протягом наступного тижня, після чого майбутні офіцери відбудуть до Військової академії м. Одеса та розпочнуть готуватися до державних іспитів.



























Поділитись

Новини по темі: