26 квітня, 2024
Ми в соцмережах

У житомирській школі №28 продовжили карантин

  • 7 березня, 2019 10:40
В житомирській школі №28 призупинення освітнього процесу продовжено до 11 березня включно. Таке рішення було прийнято під час позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

«6 березня члени комісії заслухали інформацію головного спеціаліста відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Ярослава Бойченка та завідувача Житомирського міськрайонного відділу ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр» Івана Киричука про результати епідеміологічного розслідування групового захворювання дітей в загальноосвітній школі №28 м. Житомир», - повідомили «ЖЖ» у мерії.

З урахуванням наданої інформації було вирішено доручити Житомирському обласному лабораторному центру завершити бактеріологічні та вірусологічні дослідження щодо встановлення джерела збудника інфекції, яка призвела до групового захворювання дітей в загальноосвітній школі № 28, а департаменту освіти міської ради посилити контроль в підпорядкованих закладах освіти міста за дотриманням санітарно-гігієнічних вимог та профілактики гострих кишкових захворювань.

Нагадаємо, рішення про призупинення освітнього процесу ЗОШ №28 на сім днів було прийнято у зв’язку із зареєстрованими 28 лютого випадками гастроентероколіту серед учнів закладу.
Поділитись

Новини по темі: