19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Єдина мережа міських і приміських автобусів: в Житомирській ОДА працюють над новою схемою маршрутів

Єдина мережа міських і приміських автобусів: в Житомирській ОДА працюють над новою схемою маршрутів

  • 1 березня, 2019 17:07
Житомирська облдержадміністрація працює над розробкою єдиної схеми маршрутів, яка має врегулювати міські та приміські перевезення в Житомирі. 

Завершити роботу та представити дану схему планують наприкінці квітня 2019 року, повідомляє Житомир інфо.

Про це на брифінгу 1 березня розповів голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич, відповідаючи на запитання щодо врегулювання проблемних моментів у сфері пасажирських перевезень.
 

«Щодо міста, то зрозуміло, що це обласний центр, у якому дуже важливо, і ми над цим працюємо, щоб розробити єдину схему, яка враховуватиме і міські перевезення, і приміські. Я говорю про ті об’єднані громади, які знаходяться навколо Житомира і мають прив’язку до міста. Я думаю, цю єдину схему ми закінчимо розробляти до кінця квітня, і тоді зможемо її запропонувати житомирянам та мешканцям приміських об’єднаних територіальних громад, які інколи також потерпають від певних неузгодженостей. Основне завдання розробки цієї схеми – це, перш за все, надання якісної послуги. По-друге, це зробити усе для того, щоб тариф був приблизно однаковий як для мешканців Житомира, так і для приміських автобусних маршрутів», - розповів Ігор Гундич.


Також голова ОДА анонсував проведення на наступному тижні наради з перевізниками області для обговорення проблемних питань у сфері пасажирських перевезень, зокрема, причин невиконання перевізниками умов договорів. На цю нараду збираються запросити голів райдержадміністрацій та мерів міст.
Поділитись

Новини по темі: