29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Міськрада виділила півмільйона на проект нового корпусу житомирської гімназії №23

Міськрада виділила півмільйона на проект нового корпусу житомирської гімназії №23

  • 27 лютого, 2019 10:59
Сьогодні, 27 лютого, на 46 позачерговій сесії Житомирської міської ради депутати виділили кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації для реконструкції корпусу гімназії №23.

Кошти у сумі 1 млн 499,6 тис грн. було виділено у програму «Будівництво об’єктів комунального власності Житомира на 2018-2020 роки» на виготовлення ПКД, на першу чергу проекту з бюджету спрямовано 500 тисяч гривень.
 

«Ще попередньо невідомо, скільки коштуватиме спорудження корпусу, поки не визначилися із кількістю поверхів. Виходячи з обрахунків, наданих департаментом освіти, та приблизної кількості дітей, що навчатиметься, зупинилися на квадратурі 2980 кв. м. Що ж до проектно-кошторисної документації, вже маємо розрахунки. Проект буде виготовлено за три-чотири місяці», - повідомив В’ячеслав Глазунов.


Нагадаємо, що в кабінеті 1-Б класу старого корпусу Житомирської гуманітарної гімназії №23 частково обвалилась стеля. Дві сотні першачків було переведено з аварійного приміщення до інших корпусів школи. 6 лютого після обговорень з батьками та педагогами було домовлено, що 755 учнів 8-11 класів школи навчаються в приміщенні Житомирського державного університету імені Івана Франка.

Для вирішення проблеми у міській раді було скликано робочу групу до якої увійшли депутати, працівники виконавчих органів міської ради. Після вивчення питання, робочою групою було прийнято рішення не реконструювати старе приміщення, якому вже майже 100 років, а збудувати повністю новий шкільний корпус.
Поділитись

Новини по темі: