20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі вирішено побудувати новий корпус для гімназії №23 - Сухомлин

У Житомирі вирішено побудувати новий корпус для гімназії №23 - Сухомлин

  • 13 лютого, 2019 14:55
У центрі Житомирі будуватимуть новий корпус для гімназії №23. Відповідне рішення ухвалила робоча группа Житомирської міської ради. Про це на своїй Facebook-сторінці 13 лютого повідомив міський голова Житомира.

"Вчора відбулося засідання робочої групи, під час якого ухвалили рішення щодо будівництва нового корпусу гуманітарної гімназії №23. Найближчим часом будемо скликати позачергову сесію та вирішувати питання про виділення коштів на проектну документацію. Сподіваємося, що протягом двох років у центрі Житомира з’явиться ще одна сучасна школа", - написав Сергій Сухомлин.

За словами мера, Департамент містобудування і земельних відносин разом з головним архітектором підготують приблизні варіанти ескізних проектів.

Як повідомляв "Журнал Житомира", в кінці січня в одному з класів гуманітарної гімназії №23 обвалилася стеля. Після цього у міській раді підняли питання про можливість знесення корпусу 23-ї гімназії. Поки буде будуватися новий корпус, учні гімназії №23 будуть тимчасово вчитися в Житомирському університеті ім. Франка.
Поділитись

Новини по темі: