16 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Політика
  • На Житомирщині до білбордів чотирьох кандидатів у президенти приклеїли російську символіку. ФОТО

На Житомирщині до білбордів чотирьох кандидатів у президенти приклеїли російську символіку. ФОТО

  • 27 лютого, 2019 10:03
У місті Бердичев Житомирської області зафіксували 16 пошкоджених агітаційних білбордів кандидатів на пост Президента Юлії Тимошенко, Юрія Бойка, Олександра Вілкула та Сергія Тарути.

Як повідомляє ОПОРА, на білборди невідомі особи наклеїли наліпки із зображенням схожим на відмітку, яку ставлять у виборчому бюлетені навпроти кандидата, за якого голосують. Відмітка червоно-синього кольору схожа на прапор Російської Федерації і перекреслена лінією.

Пошкодили білборди лише 4 кандидатів, які розміщені в різних частинах міста.

«Білборди пошкоджені по всьому місту. Більшість у віддалених районах Бердичева, у центрі лише одиниці. На деяких білбордах, зокрема, Юрія Бойка, наклеїли декілька наліпок. Білборди інших кандидатів не пошкоджені», – розповів представник ОПОРИ Іван Ковбаса.

Довірена особа Юлії Тимошенко в Бердичеві Сергій Орлюк в коментарі ОПОРІ зазначив, що представники партії ВО «Батьківщина» написала заяву в поліцію.
 

«Начальник міського осередку партії направив заяву у поліцію, фотографії, сайт на якому є відео, як це все робилося. Ми навіть знаємо машину, номер яка клеїла це все. Чекаємо відповіді. Знімали лише там, де клеїли білборди Бойка, якщо Бойка зіпсували всі, то наших лише три, здається, у центрі міста», – розповів Сергій Орлюк.


У прес-службі обласної організації партії «Опозиційний  блок» зазначили, що у центральному офісі готують офіційний коментар з приводу пошкоджених білбордів.









Поділитись

Новини по темі: