20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Знайдений чоловік, який скоїв наругу над українським прапором. Йому загрожує до 3 років ув'язнення

Знайдений чоловік, який скоїв наругу над українським прапором. Йому загрожує до 3 років ув'язнення

  • 19 лютого, 2019 12:32
  • 1
Слідчі поліції розшукали 23-річного хлопця, який зірвав та розтрощив Прапор України. Події розгортались 7 січня увечері у центрі Коростеня. 

"Один з парубків з групи молоді, які йшли з кафе на дискотеку, зняв встановлений поблизу адміністративного приміщення Прапор. Згодом почав розмахувати ним, бити об землю та нецензурно при цьому висловлюватись", - розповіли "Журналу Житомира" в ГУ Нацполіції Житомирщини.

Як повідомлялось, поліцейські дізнались про подію завдяки відео, записаному та розміщеному у соціальній мережі одним з очевидців.

Нині встановлено особи обох парубків: і виконавця, і оператора. У рамках кримінального провадження вони дали свої свідчення.

18 лютого слідчі Коростенського відділу поліції за погодженням з Коростенською місцевою прокуратурою оголосили хлопцеві про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ст. 338 (Наруга над державними символами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді як штрафу, так і позбавлення волі терміном до 3 років.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

19 лютого, 2019 13:43:38

Так оперативно, аж дивно))