26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Активісти закидали димовими шашками офіс «Батьківщини» в Житомирі і залишили плакат «Кропачова на нари!». ФОТО. ВІДЕО

Активісти закидали димовими шашками офіс «Батьківщини» в Житомирі і залишили плакат «Кропачова на нари!». ФОТО. ВІДЕО

  • 7 лютого, 2019 14:59
Після скандалу і акції протесту під стінами Житомирської облради активісти організацій "Братство", "Традиції і порядок" і "Невідомий патріот" вирушили в офіс обласної організації "Батьківщина" в Житомирі.

Як повідомляє freshnews.zt.ua, під стінами офісу активісти продовжили протест.

Учасники акції підпалили кілька димових шашок, закидавши ними штаб партії, а на паркані повісили плакат з написом "Кропачова на нари!".

"Заїхав до Житомира. Завітав разом з хлопцями з Братства, Традиції і порядку, Невідомого Патріота, на сесію Обласної Ради, попросили депутатів, губернатора, поліцію покарати депутата бютівця Кропачова, який у п‘яному виді на швидкості 150 вбив жінку.

Мєнти його покривають. Жінка виявилася простою і незаможною. Таких дозволено вбивати начальству. Обурило те, що фракція Батьківщини захищає його. Навіть кинулися бити наших бідних хлопців-ветеранів. Вони прості й незаможні. Депутати думають, що таких можна бити.

На жаль, хлопці не розібралися і трохи не ввічливо вчинили з депутатами. Тоді пішли до штабу Батьківщини аби спробувати пояснити їм, що з таким прикупом, як Манагер, Лозинський, Крапачов вона не проповзе в президенти"
, - написав в Facebook Дмитро Корчинський.

Нагадаємо, сьогодні близько сотні активістів намагалися пробратися до сесійної зали облради, вимагаючи розслідування ДТП за участю депутата Кропачова.





Фото зі сторінки Дмитра Корчинського
 
ФОТО: Житомир інфо
 
Поділитись

Новини по темі: