24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Для завершення реконструкції житомирського «Спартака» підрядник просить ще 12,6 млн грн

Для завершення реконструкції житомирського «Спартака» підрядник просить ще 12,6 млн грн

  • 5 лютого, 2019 16:02
У 2019 році на продовження реконструкції житомирського стадіону "Спартак"  планують виділити ще 12 млн 600 тис. грн. Наразі підрядник отримав вже понад 21 мільйон гривень. Про це повідомили під час постійної депутатської комісії з питань бюджету.

Якщо не буде проблем з фінансуванням, підрядник обіцяє закінчити реконструкцію стадіону протягом чотирьох місяців, інформує Житомир лайф.

Проте депутати підряднику довіряють неохоче, адже він вже не вклався в терміни, які були прописані у тендерних умовах. При чому показати виконані роботи підрядник також не зміг. Розказав лише на словах, не зважаючи на те, що в управлінні капітального будівництва обіцяли продемонструвати слайди з виконаними роботами.

В управлінні капітального будівництва пояснили, що вартість реконструкції стадіону "Спартак" зросла через майже повністю відкорегований проект. Підрядник придбав штучний газон на 15 мільйонів гривень та виконав ряд робіт. Але основна проблема збільшення вартості — це неякісно зроблений перший проект.
 

"Коли на баланс міської ради передавали стадіон Спартак, взяли той проект, який розробляла фірма "Облархпроект". Міська рада за цей проект заплатила 500 тис. грн. Це було головною умовою при передачі. Наразі прокладені всі комунікації. Прокладені кабелі, зроблено зливову каналізацію. Тільки освітлення коштує 4,5 мільйони. Це я говорю про всі комунікації електромереж на цьому об’єкті", — пояснив начальник управління капітального будівництва В'ячеслав Глазунов.


Після дискусії депутати міської ради доручили підряднику та начальнику управління підготувати на сесію детальний звіт про виконані роботи на стадіоні та показати відповідні слайди для підтвердження.

Нагадаємо, стадіон "Спартак" реконструюють за кошти міського та державного бюджетів. Спочатку вартість реконструкції оцінювалася в 23 млн грн.
Поділитись

Новини по темі: