25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Через снігопад в Житомирі відбулося кілька ДТП за участю громадського транспорту

Через снігопад в Житомирі відбулося кілька ДТП за участю громадського транспорту

  • 23 січня, 2019 16:49
У Житомирі 23 січня сталися дві ДТП за участі тролейбусів та маршрутних таксі, а через аварію на Вітрука – стоять трамваї. Про це повідомляє Житомир інфо з посиланням на начальника служби руху Житомирського трамвайно-тролейбусного управління Руслана Галіцького.
 

«Сьогодні на вулиці Жуйка тролейбус «догнав» маршрутку, і біля «Глобала» у нас маршрутка «догнала» тролейбус. Станом на 16-ту годину в місті стоять трамваї через ДТП за участю автомобілів на Корольова-Вітрука», - розповів Руслан Галіцкій.


У прес-службі патрульної поліції Житомирської області підтвердили інформацію про дорожньо-транспортні пригоди.

«Близько 14:50 на вулиці Великій Бердичівській, 97 водій тролейбусу №3 не дотрималась безпечної дистанції та допустила зіткнення з маршрутним таксі №53А. Близько 16:10 біля ТРЦ «Глобал UA» тролейбус також зіштовхнувся з маршруткою. Потерпілих та травмованих немає. Близько 16:15 на Вітрука зіштовхнулися Ford Transit та Volkswagen LT. ДТП без потерпілих, патрульні поліцейські наразі оформлюють адмінматеріали», - розповіли у патрульній поліції.

Як повідомляв «Журнал Житомира», на вулиці Жуйка 23 січня сталася дорожньо-транспортна пригода з поліцейським автомобілем.
Поділитись

Новини по темі: