18 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Реконструкцію онкодиспансеру в Житомирі планують завершити до кінця року

Реконструкцію онкодиспансеру в Житомирі планують завершити до кінця року

  • 10 січня, 2019 14:58
У Житомирі продовжується реконструкція обласного онкологічного диспансеру. Наразі вже зведено перший поверх прибудови та розпочато другий поверх. 

Як повідомили «ЖЖ» в обласній раді, після цього поступово розпочнуться внутрішні роботи з перебудови та оздоблення приміщень старої та вже нової будівель, зокрема встановлення вікон, дверей, проведення комунікацій тощо.
 

«Необхідно розумно продумати і виробити конкретний план і графік виконання робіт, по можливості дотримуватись його. Фінансування для реконструкції цього закладу є – ще на стадії формування обласного бюджету на поточний рік було закладено 15 млн грн, і у разі потреби будемо виділяти додаткові кошти. Ще будуть кошти з Державного фонду регіонального розвитку. Тож до кінця цього року реконструкція онкологічного диспансеру має бути на завершальному етапі - це як мінімум. А як максимум – роботи мають бути виконані в повному обсязі», - наголосив голова облради Володимир Ширма, який оглянув будівництво.


Голова облради сподівається, що пацієнти з розумінням поставляться до тих незручностей, з якими їм доведеться стикнуться у зв'язку з проведенням ремонтних та будівельних робіт у медичному закладі.

Нагадаємо, раніше в Житомирському онкодиспансері провели роботи з термосанації будівлі.









Поділитись

Новини по темі: