19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • За ніч у Житомирі розбили скло в будиночку святого Миколая, розтрощили зупинку та рекламний щит

За ніч у Житомирі розбили скло в будиночку святого Миколая, розтрощили зупинку та рекламний щит

  • 17 грудня, 2018 11:23
В ніч з 16 на 17 грудня в будиночку святого Миколая невідомі особи розбили скло на вхідній древі. Про це 17 грудня розповіли читачі. Начальник управління культури Житомирської міської ради Ніна Рябенко Житомир інфо інформацію про подію підтвердила.

«Дійсно, скло було розбите. Ми зараз думаємо над тим, як його швидко замінити, аби вже 19 грудня маленькі житомиряни могли навідуватися до святого Миколая. Ми поки не думали над тим, чи писати заяву в поліцію, чи є там камери спостереження, першочерговим завданням у нас наразі стоїть – заміна скла», - сказала Ніна Рябенко.

Цьогоріч будиночок святого Миколая на майдан Корольова привезли та встановили 12 грудня.

Також, вчора увечері, 16 грудня, група з шести молодих осіб побили скло на зупинці громадського транспорту на майдані Перемоги та вуличний щит.

«16 грудня, близько 22:19, на спецлінію «102» надійшло повідомлення, що на майдані Перемоги на зупинці громадського транспорту група осіб розбила скло, після чого направилась на вулицю Театральна ламаючи все на своєму шляху. Екіпажі патрульної поліції зв’язались із заявником, котрий повідомив поліцейським місце знаходження громадян, де востаннє їх бачив.», - розповіли у патрульній поліції.

Оперативно прибувши на місце події, екіпажі патрульної поліції зупинили шість осіб, котрі зі слів очевидців причетні до пошкодження майна на майдані Перемоги. В ході спілкування з патрульними, правопорушники зізнались у скоєному

Надалі, патрульні поліцейські доставили громадян до міського відділу поліції та передали слідчим. Вік хлопців - 2000-2001 рік народження, і розбили вони скло на зупинці та рекламний щит.








Поділитись

Новини по темі: