29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У центрі Житомира на місці пустиря «виросте» багатоповерхівка преміум-класу. ФОТО

У центрі Житомира на місці пустиря «виросте» багатоповерхівка преміум-класу. ФОТО

  • 28 листопада, 2018 9:45
У центрі Житомира на перехресті вулиць Покровської та Михайла Грушевського огородили земельну ділянку. Там планують побудувати житлову багатоповерхівку.

Як повідомляє Житомир інфо, земельна ділянка на перехресті вулиць Покровської та Михайла Грушевського знаходиться у приватній власності. Її площа складає 0,1708 га, цільове призначення – «для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку».

На сайті Житомирської міської ради опубліковане рішення 27-ої сесії міськради від 28 вересня 2017 року «Про надання фізичним особам - підприємцям та громадянам права користування земельними ділянками». Згідно з рішенням, міська рада затвердила «проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна виду використання) площею 0,1708 га для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку (02.03) фізичній особі-підприємцю Крігер Леоніду Фрідріховичу за адресою вул. Покровська, 20-в у м. Житомирі».

У телефонній розмові Леонід Крігер розповів, що на Покровській – Грушевського зводитимуть житлову 10-поверхівку преміум-класу.

«Будуватиметься там 10-поверховий житловий будинок преміум-класу. Планується, що це буде одна секція. За кілька днів там буде розміщено паспорт будівництва. Поки встановили фундамент для огороджування», – зазначив Леонід Крігер.

Нагадаємо, в центрі Житомира, на території колишнього ринку «Рада», почали будівництво 14-поверхового елітного житлового комплексу «Президент хол».



Поділитись

Новини по темі: