25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Очевидці розповіли жахливі подробиці ДТП, яке скоїв депутат Кропачов під Житомиром. ВІДЕО

Очевидці розповіли жахливі подробиці ДТП, яке скоїв депутат Кропачов під Житомиром. ВІДЕО

  • 28 листопада, 2018 0:02
  • 4
Жінка поверталася додому по переходу, вона щойно провела доньку на маршрутку. Була 8 вечора, темно, ліхтарі не працювали і на зебрі її збиває позашляховик. 61-річна жінка померла на місці ДТП.

Пані Валентина прибігла на місце ДТП однією із перших. Каже, упізнала сусідку лише за сумкою, бо сама вона була дуже понівечена. 

"Половина тіла лежала коло цієї сторони дороги, а ноги лежали аж там, далі" - розповідає сусідка загиблої пані Валентина.

За кермом позашляховика був 38-річний депутат житомирскої облради Дмитро Кропачов. У поліції кажуть він відмовився свідчити про обставини ДТП і здавати на місці тест на алкоголь. Поліцейським довелося везти його до наркодиспансера.

"В житомирському обласному наркологічному диспансері було взято в присутності процесуальних керівників забір крові у водія і проведено дослідження. В крові алкоголю не виявлено", - каже Алла Ващенко, керівник прес-служби місцевої поліції.

Проте сусіди та родичі загиблої у результатах дослідження сумніваються, підозрюють: чоловік міг бути напідпитку і саме через це мчати через населений пункт із шаленою швидкістю.

"Він відмовився тут проходити якісь там аналізи і його повезли туди. Значить щось не чисте, якщо він відмовився тут проходити", - каже сусідка загиблої Валентина Данилюк.

Сьогодні винуватця смертельного ДТП на робочому місці немає, на телефонні дзвінки він не відповідає, а сторінку в фейсбук оперативно видалив.

В партійному офісі кажуть - після аварії колегу вже бачили і він дуже пригнічений.

"Він дуже переживає, із-за того що трапилось. І я думаю що як порядна людина він зробить все для того, щоб вичерпати всі негативні сторони цієї ситуації",- каже колега Кропачова Олег Ніколайчук.

За тяжке смертельне ДТП депутату загрожує до 8 років ув'язнення. А оскільки він відмовляється від свідчень, то усі обставини аварії мають прояснити експертизи.

Тим часом місцеві жителі вимагають, аби на переході поновили на стерту зебру і увімкнули ліхтарі. Адже аварії на цьому місці трапляються на вперше.

 Олена Кузнєцова, Ігор Кучин, Житомирщина, ТСН

Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

28 листопада, 2018 11:22:52

Якби був тверезий, то б не відмовлявся

28 листопада, 2018 11:23:19

Писарі, Ігор КучИН, не Кучер)

Юлия Костюк
28 листопада, 2018 12:36:42

Душе шкода, що так трапилося

29 листопада, 2018 10:21:48

Кого саме Вам шкода?

30 листопада, 2018 12:10:23

Поправте прізвище Кучина і в москвомовній версії))