19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • В передмісті Житомира завершують створення «Дому ветерана», відкриття заплановане до кінця року

В передмісті Житомира завершують створення «Дому ветерана», відкриття заплановане до кінця року

  • 15 листопада, 2018 8:43
На базі Центру вертебрології в передмісті Житомира продовжуються роботи над створенням проекту «Дім ветерана» – ремонтні роботи на завершальній стадії, невдовзі мають надійти меблі. Відкриття планується до кінця року.

Про це 14 листопада «Журналу Житомира» повідомили в Житомирській облдержадміністрації.
 

«Наш Дім ветерана мав відкритися 14 жовтня, але нам не вистачило фінансування. Ми провели концерт у Верховній Раді України, де депутати пообіцяли віддати свою тижневу зарплатню на ремонт та облаштування приміщення. Але це зробили лише 7 депутатів. Завдяки допомозі влади, представників бізнесу та просто небайдужих – створення нашого проекту продовжується. Наразі ремонтні роботи вже на завершальній стадії, а невдовзі привезуть меблі», – сказала голова правління БФ «Інформаційно-координаційний центр» Оксана Гаврилюк.


Дім ветерана працюватиме за принципом «єдиного вікна» – разом із професійною медичною допомогою, процедурами з реабілітації, що надаватимуться в Центрі вертебрології, захисники зможуть отримувати тут допомогу з соціалізації та повернення до мирного життя, емоційно розвантажитися. Дім стане і хабом для роботи ветеранських та волонтерських організацій.

Як повідомлялось, під Житомиром завершують реконструкцію Центру реабілітації бійців АТО.

Центр вертебрології / Центр реабілітації учасників АТО
Поділитись

Новини по темі: