19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Голова Коростенської райради регіонал Віктор Кутішенко отримав вогнепальне поранення

Голова Коростенської райради регіонал Віктор Кутішенко отримав вогнепальне поранення

  • 10 березня, 2011 19:42
У місті Коростень (Житомирська область) вчинено розбійний напад на голову Коростенської райради Віктора Кутішенко.

Вчора 9 березня ввечері близько 22:00 до Коростенського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в м. Коростені на території одного з гаражних кооперативів чутні постріли.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу, працівники якої встановили, що невідомий з вогнепальної зброї поранив у ногу голову Коростенської районної ради, заволодівши при цьому барсеткою, в якій знаходилися особисті документи та речі. Постраждалий госпіталізований до лікарні, де був прооперований.

Головою Коростенської райради є Віктор Кутішенко - лідер місцевого осередку Партії Регіонів.

Як повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області, за даним фактом слідчим управлінням УМВС України в Житомирській області порушено кримінальну справу за ч. 4 ст.187 (розбій, спрямований на заволодіння майном у великих або особливо великих розмірах або вчинене організованою групою, або поєднане із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України, якою передбачено позбавленням волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна.

Триває розслідування.

Міліція також просить свідків пригоди або людей, які володіють будь-якою інформацією щодо обставин нападу, повідомити до Коростенського райвідділу міліції, номер телефону (04142) 40-73-10, або до найближчого відділення міліції за телефоном «102». Конфіденційність гарантується.
Поділитись

Новини по темі: